Uskladnění záchranného bezpečnostního lana

Zjistili jsme, že nejlepší způsob, jak uložit záchranné bezpečnostní lano, je dát ho do vaku na lano.Taška na lano může lano dobře chránit a je vhodné si ji vzít kdykoli.Ale také, že délka, průměr a necitlivost lana může být označena na povrchu lana velikostí písma lar.Pro rozlišení délky nebo typu lana můžete použít provazové tašky různých barev.Lana a vaky na lana by měly být skladovány na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření, mimo dosah chemikálií, např. bezpečnostní lana by neměla být skladována v blízkosti baterií, výfukových plynů motoru nebo míst s uhlovodíky.

Lano vložte do pytle na lano, který se obvykle naskládá. Doporučujeme lano nejprve uvázat na dně pytle, aby se vak na lano při házení snadno neztratil.Při použití vaku na záchranné lano můžete provléknout jeden konec lana knoflíkovou dírkou ve spodní části a poté uvázat horní uzel na kroužku ve tvaru D na vnější straně vaku nebo přímo přivázat hlavu lana ke kroužku. na dně uvnitř tašky.Někteří lidé rádi nechávají oba konce lana v horní části lanového vaku, hlavní část záchranného jistícího lana je stočena ve vaku, pouze dva krátké konce lana jsou ponechány mimo lano a zbytek je uložen v taška.Volba o něco větší brašny na lano nejen usnadňuje skladování lana, ale také ponechává prostor pro uložení popruhu a přenosového vaku.

Záchranné bezpečnostní lano

Nejprve svažte jeden konec lana s taškou a poté vložte lano do tašky.Nezapomeňte lana čas od času zhutnit, aby byla lana v tašce rovnoměrně naskládána.Když je lano zavřené, přivažte druhý konec lana k D-kroužku v horní části vaku na lano pro snadný přístup.


Čas odeslání: 13. dubna 2023